İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Mehmetçik Ortaokulu

Mehmetçik Ortaokulu

Alzambak Sokak No1 Çengelköy İstanbul
Vizyon
Akademik,sosyal ve kültürel alanlardaki başarıları ile bütün paydaşlarını memnun eden bir kurum olmak.
Misyon
Milli ve manevi değerlere,Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı,öğrenmeyi seven,deneyerek ve yaşayarak öğrenen;hedefini belirleme konusunda bilinçli,çevreye duyarlı,yaşadığı kentin geçmiş kültürünü bilen ve bu şehrin kültürüne katkıda bulunabilecek;kendini tanıyan ve kendine güvenen bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2012 yılında; Kuleli Askeri Lisesine 1 öğrencimiz,anadolu liselerine 11 öğrencimiz,anadolu meslek liselerine 7 öğrencimiz,sağlık meslek liselerine 2 öğrencimiz kayıt yaptırmıştır.2013 yılında anadolu liselerine 20 öğrencimiz,anadolu meslek liselerine 8 öğrencimiz,anadolu öğretmen liselerine 2 öğrencimiz,spor liselerine 1 öğrencimiz kayıt yaptırmıştır.2014 TEOG sınavı sonucu, 39 öğrencimiz anadolu liselerine kayıt yaptırmıştır.2015 TEOG sınavı sonucu 1 öğrencimiz fen lisesine,105 öğrencimiz anadolu liselerine,2 öğrencimiz güzel sanatlar liselerine kayıt yaptırmıştır...
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kalorifer-Doğal Gaz
Üsküdar ve Kadıköy´den Beykoz yönüne giden otobüs ve minibüsler kullanılabilir.
Yerleşim Yeri
Çengelköy İskelesi karşısındaki benzin istasyonundan yukarı sağa doğru 200 metre yukarı doğru ilerleyerek okulumuza ulaşılabilir.